www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

25 Temmuz 2016 Pazartesi

ABD NEDEN FETHULLAH GÜLEN'İ VERMİYOR? HALKIMIZIN PARASI HİMMET DİYE NASIL ABD ZİMMETİNE GEÇTİ?

Himmet, Fethullah Gülen'in cemaatinde her bir cemaat mensubundan alınan paraua denir. Bu paranın cemaat içinde yapılan ve adına HİZMET denilen görünüşte İman Gerçeklerine yapılan ama aslında ABD ve BATI çıkarlarına hizmet etmeyi amaç edinen faaliyetler için gerekli paradır. 1985 yılında ABD'nin NATO kontrgerilla faaliyetleri için 600 Milyon dolar vererek desteklediği cemaatlerden sadece biridir Fetullah Gülen. ABD'nin Türkiye'de desteklediği beraber yürüdüğü başka cemaatlerde var. Bunları şimdi strateji gereği ifşa etmenin anlamı yok.

Dönelim Himmet'e, Himmet her sene bir cemaat mensubunun ödemesi gereken paradır. Bu para da alt limitkişinin geçimini sağladıktan sonra kalanı Cemaate geri vermesi gereken maaşıdır. Bir çok insan cemaatte çalıştığı halde maaşını cemaate geri bağışlamış ve ailesinden Orta Asyada gurbette para dilenir duruma bile gelmişti geçmişte. Genelde en az yıllık bir maaşının adına Hizmet dedikleri terör yapılanmasına vermesi sağlanır. Bu paranın çokça arttırılması içinde Himmet yarışı düzenlenir ve çoğu kişi utanıp mecburen gücünün üzerinde ödeme yaptırılır. Himmet toplantılarından önce Hz Ebu Bekir'in verdiği para ve zekatlar konuşulurki üyeler gaza gelsin ve daha çok para versin istenir. Gaza gelenlerin bir kısmıda elinde avucunda ne varsa Allah rızası için terör organizasyonuna bağışlar. Bu şekilde hayatı mahvolmuş kafasında saç ağzında diş kalmamış bir çok sömürülmüş bilinçsiz ve İslamın ne demek olduğunu bilmeyen uyutulmuş insan yığınları var cemaatte.

Türkiye'de Emniyette, TSK'da, Kamu kurum ve kuruluşlarında yüz binlerce üst düzey orta ve alt düzey ciamaat mensubu himmet vermektedir.
Peki!  bu paralar nereye gitmekte?
Nerelere harcanmaktadır?

Ciamaat mensubu bir polis subay vb maaşının yaklaşık %10'unu Hizmet denilen organizasyona bağışlar. Bu paranın da %20 direk olarak Fetullah Gülen'in özel hesaplarına yatırılır. Ayrıca Devlet kademesinin üst düzeylerinde bulunanlar devletten alınan yol harcırahı, hibe yardımlar vb ne kadar avantaj varsa hepsini acımasızca kullanmakta ve yandaşlarına çıkar sağlamaktaydılar ve onlarda bu elde ettikleri avantajlarla haksız kazançlar elde ettiler.

Alnının teriyle para kazanmış büyük servet sahiplerinide iflasın eşiğine götürecek kadar sömürdükleride oldu. Mesela İç Anadoluda termal tesisi yapan bir adama o tesisin normal bedeli 10 milyon dolarsa o tesisi kendi adamlarına inşa ettirerek 25-30 milyon dolara mal ettirdiler. Canları yanan ve Allah belanızı versin deyip ayrılan bir çok iş adamı daha sonra mali polis ve yargı kıskacında canları okundu. Bu insanların ettikleri dağ gibi beddualar FETO’yu bugünlere getirdi. Ancak onların üst kesimindekiler hak hukuk Allah korkusu olmadığı için (ki bunu 15 Temmuzda kanıtladılar) başlarına bunun geleceğine inanmadılar.

Halkımız Himmet Parasının ne olduğunu bilmiyor. Ciamaat içinde herkesten toplanan bu yardım paralarının %20’sinin direk Fetullah Gülene gitmesi ne demek henüz anlamıyor.  Gülen'in emekli prasına ihtiyacı yok. Türk halkından ve devletinden inanılmayacak ölçüde para çalınmıştır. Asıl bir hırsız varsa bu kesinlikle Fetullah Gülen Ciamaati ve ABD’dir. Çünkü Türkiye’den kaçırılan para ABD’dedir. ABD için Fetullah Gülen’i vermek demek en az 400 Milyar dolarlık ki bunun 150 Milyar doları Fetullah Gülen’in şahsi servetidir Türkiye’ye iadesi demektir. Ciamaatin tüm dünyada kontrol ettiği para 1 Trilyon doların çok üzerindedir. ABD BU YÜZDEN GÜLENİ VERMEK İSTEMİYOR ÇÜNKÜ HEM PARA HEMDE KONTROL KAYNAĞININ TÜRKİYENİN ELİNE GEÇMESİNİ İSTEMİYOR. HALKIMIZ VE DEVLETİMİZ GÜLENİN VE TÜRKİYEDEN ÇALDIĞI PARALARINDA İADESİNİ ABD’DEN İSTEMELİDİR. BUNUN İÇİN HUKUKİ SAVAŞ BAŞLATILMALIDIR. HALK ABD ELÇİLİKLERİNDE GÜLEN İADESİ VE ÇALDIĞI PARALARIN İADESİ (EN AZ 400 MİLYAR DOLAR) İÇİN GÖSTERİ YAPMALIDIR.

Bu para Türkiye’nindir, yoksul halkımızındır. Herkesi ABD’yi bu para ve Gülen’i ABD elçiliğine prıtesto yazısı yazmaya ve iadesini sağlamak için çabaya davet ediyorum….


2 yorum:

  1. Protestoyu nerden yaza biliriz? Veya soyle birsey olsa protesto iade mektubu hazirla sa ve bu herkes tarafindan imzalansa!
    Bu sekil ben imza attim dijital olarak abd fatullahin geri iade edilmesi icin

    YanıtlaSil
  2. Yazı için teşekkürler ayrıca buyrun sitemi ziyaret edin
    http://islamguzelahlaktir.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.