www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

29 Temmuz 2016 Cuma

DARBE ÖLÜM İNFAZ LİSTESİNDE NEDEN GELENEKÇİ İSLAMCILAR YOK?

Türkiye’deki cemaatler iki kısım. Bir tanesi batıyla iş birliği içinde 1980 li yıllarda NATO’nun desteğini alanlar ve diğeride NATO onayı almayanlar. Türkiye’de 1980 yılında darbeden sonra askerliğini İstihbarat Subayı olarak Jitem’de yapan bir dostum Nato ile iş birliği içinde olan cemaatleri bana söylemişti.  Listede kimi zeki insanın tahmin edeceği cemaatler vardı. Cezbeci Hocalardan, ağlayan hocalara, Katolikler gibi günah çıkartan şefaatçilerden, kefen vb satıcılara. 28 Şubat sürecinden zarar görmeyen bu kesimler 28 Şubat sonrasında da hatta FETO darbesinde de asla yara almayacak adamlardı. Çünkü NATO ve Batı şemsiyesi altındaydılar.

Peki bu gelenekselci uploaded dine dine inanan kesimler neyin endişesini yaşıyorlar?

Bunlar “İngiliz prensi Charles da Müslüman oldu” diyerek Britanyanın ve kraliyet ailesinin ekmeğine yağ süren kesimler. İsim isim açıklamayacağım. Kuran merkezli ve ilkeleriyle düşünmenin önüne engel olan bu kesimler her çağda güçlüden ve zalimlerden yana olmuşlardır.

Bu kesimlerin müritleri genelde yüksek tahsili olmayan ilkokul mezunu düşünmeyen düşünsel tavaf yapamayan kesimlerdir. Bunlar kendi cahil cemaatlerinin yetenekli olmadıklarını biliyorlar, çoğunun tahsili ve dili olmadığı için madem yüksek kadrolara biz giremeyeceğiz hiç değilse çamur atalımda yüksek tahsili olan ve Kuran merkezli düşünenlerin bu mevkilere gelmesini engelleyelim gibi bir çıkışları var. Şimdilerde bunlar İrancı diye bu kesime b.k atmakta, halbuki bu kesimler İran’a onun desteklediği Esad’a ateş püskürmekteler. Çamur at izi kalsın gereği geçmişte FETO’nun yanında yer alan ve şimdi FETo ve darbe karşıtıymış gibi görünerek ziyafet sonrası kemik yalama derdindeler.

Devlet aslında kimin ne olduğunu çok ama çok iyi biliyor, o cemaat liderlerinin de ne yapmaya çalıştığını, manüplatif ve speklütalif şeytanlıklarından da haberi var. Onların içlerinden keşke FETO başarsaydı diyenler de var. Şimdi bu alçaklar devletin üst kademelerinden kendi beceriksiz, yeteneksiz ehliyetsiz adamlarına görev istemekteler.

Devlet FETO da olduğu gibi NATO işbirlikçisi hoca ve şeyhlerin müritlerine üst düzey görev veremez verirse bunun bedelini yıkılmakla öder. Çünkü bir kumaşın okuyup üflenmekle cehennem ateşinden kurtaracağını söyleyerek müritlerini kandıran ve kendi kızına 40 bin TL taksitle Porsche alan mendebur yalancılar çıkıp devlete akıl vermeye kalkıyor.  Devlet okullarda gençlere Kuran tesfsiri ve Siyeri Nebi (Peygamberin Hayatı) derslerini Kuran merkezli verdikçe bu adamlar tükenirler. Aksi taktirde devlet içinde bu adamları satın alan Batı devlete sorun yaratmaya devam ederler.


Kurana karşı uydurulan Paralel Din anlayışının kökü kurutulmalı. İslama karşı Paralel İslamı başlatanların yüzünden İslam kendi gerçekliğini ortaya koyamadı. Paralel İslamcı akıl asla üst akıl olamaz çünkü zaten aklı küçümseyen adamların inancı Paralel Din aklı. Feto en büyük kanıtı. Paralel dincilerin (sadece Feto değil tüm uploaded İslamcılar) Paralel Devlet yapılanması potansiyeli her zaman vardır. FETO darbesinde ölüm listesinde hiç birinin adı yok. Herhalde devlet bunu göz önünde bulunduracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.