www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

23 Temmuz 2016 Cumartesi

ERDOĞAN’IN EN BÜYÜK KUMARI NEDİR? AK Parti Neden Bölündü? GERÇEKTEN NELER OLMAKTA?

Erdoğan AK Parti kurulduğundan beri "beraber yürüdük bu yollarda" dediği arkadaşları neden bir bir terk etti. Neden birer birer hepsi "yağmurda aynı şemsiyenin altında ıslanırken" birden bire FETO’nun şemsiyesinin altına girdiler? Halk Erdoğan ve FETO arasında olan her şeyi biliyor mu?

İşte bu soruların cevaplarını bu yazımda yazacağım.

Daha önce belirttiğim yazdığım sebepleri burada yeniden yinelemeyeceğim kısaca hatırlatacağım, d Kissenger Amerikası Feto’yu ekseriyeti Batıdaki Türklerin manüplasyonu için Nato kontr gerillası olarak kurdu. Bu sayede Feto’cu Türkler Nato’cu Batıcı Türkler olarak kalacaktı, hem Komünizme hemde Antiemperyalist anti kapitalist İslamcılık evrimci devrimcilik bitecekti.

Bu girişim dünya kapitalist sisteminin sigortasıydı. (Bakınız Çalınan Hayatlar; Mülteci ). Kürtlerinde ümmetçi anlayışı ve Türk devletini İslami devlet olarak görmesinin önü Kürt Yurtseverliği adı altında Kürtçülükle PKK ile engellenmesi perdelenmesi sağlandı. Ne kadar Kürtçülük varsa o kadar Türkçülük olacaktı.

1985’li yıllarda ABD’den milyonlarca dolar teşvik alarak işine koyulan FETO, tüm iktidarlar tarafından desteklendi. Onu sadece AK Partisi desteklemiş değildi.

Erdoğan, partinin başlangıç yıllarında (2001-20010) başlangıçta beraber yürüdüğü ve beraber ıslandık dediği FETO ülkeyi teslim almak için kritik yerleri de Erdoğan’dan isteyince her şey değişti. Külahları değiştiler diyebiliriz.

İşte tam bu noktada AK Parti aslında fiilen bölündü. 

Neden mi? 

Aşağıdaki kısımları dikkatle okuyunuz….

Bir tarafta RTE’cı, sonuna kadar Erdoğan'a ve samimiyetine inanan kesim, diğer tarafta onun tüm eski dava arkadaşları. Erdoğan’ı birer birer sattılar, yada Erdoğan'la yürür gibi görünüp alttan alttan Feto’yla ve Siyonistlerle ABD ile iş birliği yapıp utanmadan halkın karşısına geçip “Ben Feto’nun terör örgütü olduğuna Darbe gecesi inandım” dediler. Bu büyük bir yalan. Onlar hala FETO’nun yanındadır ve asla FETO’yu ve NATO’yu desteklemekten geri durmamaktalar.

Niye mi?

Söyleyelim tek tek…

FETO ile beraber Batı çıkarlarıyla beraber yürümenin Türkiye açısından risksiz ve ülke çıkarları için bunun daha iyi olacağını düşünen ve Londra Kraliçesine beyat etmenin "itaat et rahat et" felsefesine uygun olduğuna ve güçlü İngiltere’ye yaltaklık yapmanın en iyi yol olduğuna inanmışlardı bu kesim.
Bunlara göre FETO’yu karşıya almak demek Nato’yu Washington’u ve Londra’yı ülke olarak karşımıza almak demekti ve yol yakınken kesinlikle dönülmeliydi. Feto’nun ve NATO’nun zayıflaması ülkede Demokrasi anlayışı zayıf, jakoben Kemalizme Ulusalcılığa, Rusya, Çin, Hindistan bloğuna düşmek demek olacaktı. Bu ise son 15 yılda ki (başta başörtüsü vb) tüm kazanımlardan geriye dönülmesi demekti.

Recep Tayyip Erdoğan kendisinden bazı bakanlıkları ve MIT’i isteyen FETO NATO ortaklığına sırt döndükten ve FİDAN’ı getirdikten sonra aslında yüzünü Doğu’ya dönmek istediğini, ABD, Nato, Londra boyunduruğundan kurtulmak gerektiğini düşünüyordu. Zaten Ulusalcılardan bazılarının suçsuz yere hapse atıldığına inanıyor hatta bu konuda mesela İlker Başbuğ gibi adamların hapislerde çürümesine gönlü razı değildi.

Siyasetin tavanında bu savaşlar çatışmalar olduğundan habersiz kesim RTE’yi desteklemeye ve ulusalcı Kemalistlerde RTE’ye küfretmeye devam ediyordu. İşi anlayan benim gibi düşünen bir çok gerçek evrensel sosyal demokrat,  Kemalistlerin bu göremediğini görüyorduk ve RTE’nı desteklemeye başlıyorduk. RTE’a eskiden oy verenler onun Ulusalcılarla yürüme ihtimaline karşı korkuyor ve her şeyin 28 Şubattaki gibi olacağından endişe ediyordu. Başörtüsü serbestiyetinin kalkacağından endişe eden bu kesimlerden bazıları FETO yanlısı olmaya başladı eskiden RTE’yi destekleyenler daha sonra ABİCİ ABLACI FETO takipçiliğinden vazgeçemedi. Bu kesimler şunu unutmuştu “Baş örtüsü Furuğattır” diyen F. Gülen haksızlığa uğramış pozisyonuna düştü.

Bu kesimler yanılıyordu.

Peki bu şekilde Erdoğan Muhafazakar İslamcı kesim adına büyük bir risk almıyor muydu?

Zira Erdoğan’ın Londra ile savaşında ona destek verecek kesim vardı o da (TSK içinde) Ulusalcı Kemalistler ve Ülkücülerdi. Erdoğan Devlet Başkanı olarak savaş boyalarını sürdü, elini uzattığı ama eline tüküren Bölücü Kürtçü kesimle savaştı. Bu kesimin  Erdoğan’a haksızlık yapıp ABD, NATO ve Londra ile aşik atan PKK’ya hayır demesi ise Kürt kardeşlerimiz arasında Erdoğan hayranlığını arttırdı. Zira her ne kadar tahsili daha az olsa da Kürt halkı iki dili birden çok iyi bilmenin avantajına sıradan bir Türke göre daha fazla sahipti. Dolayısıyla bir çok Kürt uluslararası kumpası görüp İslamın yanında yer alarak ataları Selahaddin Eyyubiyi tercih ederek Nato Feto ortaklığının Kürt ayağı Selahaddin Demirtaşa tekme vurdu.

Erdoğan çoğu İslamcı Kürt’ü de yanına böyle aldı.

Yanına aldığı kesim ona inanan ona güvenen milyonlarca seçmendi. %52 gibi bir oy alarak göreve ilk tur seçimiyle gelen Erdoğan FETO’ya daha fazla yüklenmeye karar vermişti. Çünkü her yerde önüne çıkan engellemeler onun adamları ve brokrasideki ajanları yüzünden olmaktaydı.

Risk alacak mıydı?

Ulusalcı Kemalist olup Nato’ya Amerika’ya ve Londra’ya hayır diyen hapisteki Balyoz davası sanıklarıyla beraber mi yürüyecekti Feto’nun üzerine?

Evet. Yapılan tamda buydu.

Gezi’den beri FETO oyununu anlayıp açıkça desteklediğim ve kesinlikle güvenmeye başladığım Erdoğan cephesine hep TSK içine bakmaları buradaki FETOculara dikkat yönünde uyarı yazıları yazdım defalarca. Zira en büyük yapılanma oradaydı. “Bizim en büyük hedefimiz Ordu Hizmeti’dir “ diyorlardı. Elbette bu hizmet Ümmet ve İslam adına değil Londra ve Nato adına kullanılacaktı.

Peki Ulusalcı Anti Emperyalist Kemalistler Feto’yla mücadelede samimimiydi? Erdoğan Ulusalcı birlikteliği sonrasında Ulusalcılar Erdoğan’ı ve ona oy verenleri satar mıydı? 

Asıl soru ve korku endişe hep bu noktadaydı hep. Ayrılmalar kırılmalar, Erdoğan’a AK Parti içinde kumpas kurmalar, en yakın arkadaşları olan bakanların Bilderberg toplantılardın da “Üzülmeyin Haziran’da Erdoğan Yüce Divana çıkacak” demeleri kadar haince bir tutum takınmaları şaşırtıcı değil hep bu yüzdendi.

Haklılar mıydı peki?

Herkes kendine göre haklıdır. Korkusu büyük olan ve cesareti çok olan elbette yine de yanılır. Ancak Adalet en doğru kararı almak için gereklidir. Eğer Erdoğan Feto’culara karşı orduda Ulusalcılarla poliste ülkücülerle beraber yürüme kararı almasaydı Feto ve NATO ortaklığı bu ülkeyi teslim alır ve Türkiye asla büyümezdi, mahvolurdu.

Dolayısıyla Adil olmak demek çok can yakan, soruları çalıp adamlarını TSK ve Emniyet başta tüm kılcal damarlara salan bu örgüt kesinlikle ve kesinlikle asla Ülkeyi düşünmemektedir. Bunların devlet başkanı seçilmemiş F. Gülendir. Milleti cemaatleriydi. Ülkeleri okul ve kurumlarının bulunduğu her yerdir. Anayasaları Hizmettir. Asla Meclis Bayrak Ülke tanımazlar ve tanımadıklarını ve haklı olduğumu kalkıştıkları darbeyle kanıtladılar.

Ulusalcılar Feto’nun yaptığı darbeyle kendilerini hapislerde buldular. Bunun intikamını darbeyle beraber FEto’dan almış durumdalar. Kemalist ulusalcıların üst akılları bu darbenin olmasına ve Feto’nun mahkum olmasına sevindiler. Ülkücüler de öyle. Ülkücüler eskiden beri FETO’ya güvenmiyor ve onun NATO’ya çalışmasından endişe ediyorlardı. Zira Nato’nun ne demek olduğunu onlarında üst akılları biliyordu.

Ulusalcılar bu darbe girişiminde halkın RTE’ye olan bağlılığını çok iyi gördüler. Bir karşı darbeyi yaparlarsa ülkelerinin gideceği yeri görüyorlardı. İkinci bir darbenin olma olasılığı yukarıdaki analizi anlamayan kabul etmeyen münferit düşünen Kemalistlerin kalkışmasıyla olabilir ki bunu bilen FETO şu an “Ne odluda yağlı ballıyken şimdi ayrıldılar diye saçma sorular soran siyasetten zerre anlamayan” alt kesimdeki Kemalistlere yem atmaktadır. Bu kesimleri bazılarının Alevi kesimlerden olduğunu bilen NATO FETO ABD LONDRA ortaklığı şu an ayaklanma çıkartmak ve fitneler sokarak iç savaş riski arttırmak için Ajan kılığında gazetecileri BBC üzerinden Türkiye’ye yolladı bile.

Halkımız çok dikkatli olmalı.

Şu an bizler çeşitli görüşlerden olsak da konu ülkemiz ise cumhuriyet ve demokrasi ise bayrak ise kesinlikle beraberce Emperyalist aşağılık bu güçlere karşı birleşmeliyiz. Bunu yapmazsak içimize ciddi fitne sokup Suriyelileşme süreci başlar.

Azıcık kafası çalışan Kemalist, ülkesini gerçekten seven Ülkücüler, gerçekten kefen giyiciler kesinlikle bu emperyalist güce Başkomutan Erdoğan, MIT ve Anti Emperyalist ve ülkesini düşünen TSK mensuplarıyla mucizeler ortaya çıkartabilir.

Cebinden Muska çıkan yüzbaşı pilot’un kendi halkını hocasının emriyle sorgulamadan bombalaması ise bize CİAMAAT İslamcılığının ne büyük bir sapıklık ve sapkınlık olduğunu bi kez daha göstermiştir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.