www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

9 Temmuz 2016 Cumartesi

Amerika’da İç Savaş ve Dağılma’nın Ayak Sesleri ; Beyaz Polisler Neden Siyahlarca Öldürülüyor?

ABD’nin Türkler ve dünyaca bilinen ünlü 1980’li yıllardaki dizisi yüzünden çokça tanınan Dallas kentinde 5 polis silahlı keskin nişancılar tarafından öldürüldü, 6 poliste yaralı. Bu ne demek nasıl okumalıyız bu duru mu?

 Amerika kurulduğu günden beri ırkçılık sorunuyla karşı karşıya kaldı. Siyahlara sosyal hayat içinde özellikle güney eyaletlerde ayrımcılıklar uygulanması en sonunda ciddi bir patlamanın yaşanmasına neden oldu. Amerikan polisi özellikle siyahlara yönelik olan baskıcı ve ırkçı tutumu siyah halkın tepkisine uzun zamandır neden olmaktaydı. Malcolm X’ten beri siyahlar kendi var oluşlarını sürdürmek istiyorlar ve sürekli özellikle güney eyaletlerdeki sorunları sert bir dille eleştirmekteydi. Amerika içinde Siyahlara haklarının verilmesi konusu genellikle Demokrat parti döneminin söylemleridir. Amerikan polisi genelde Cumhuriyetçi faşistlerden oluşan bir ordu şeklindedir. Cumhuriyetçi beyaz ırkın polisleri asla siyahları sevememekte. Bu kesimler asla Obama’ya oy vermiyor.



Cumhuriyetçiler ırkçı oldukları gibi hem ülke içinde siyahlara ve Müslümanlara, ülke dışında genel olarak Müslümanlara karşı her zaman bir terör örgütü kurup o örgüt üzerinden Müslümanları katletmekteydi. Son dönemde Obama yönetimi varken silah stoklarını eritme konusunda direk Cumhuriyetçi bir partiyle değil Obama yönetiminde İŞİD’e gizli silahlar verilerek Orta Doğunun kana bulanması sağlanmış ve bölgede anasın babasının gözü önünde tecavüz edilmiş ve daha sonra İngiliz Ajanları tarafından maniple edilerek İŞİD saflarına katılması sağlanan bu cahil gençler öfkelerini beyaz işgalci İngiliz Amerikan silahlı güçlerine yada şehirlerine değil Müslüman ülkelere ve vatandaşlarına yönelik yine İngiliz menşeili Wahabilik mezhebiyle saldırtıldı. Whabiler ne Sünni sufistleri nede Şiileri sevmekte, sadece kendilerini sevmekteler.

Elbette bunca fesadın bir karşılığı olacaktı.

Merhametsiz ABD ordusunun psikopat askerleri Irakta yaptığı yıkımların çocuğu olan İŞİD teröristleri nasıl İstanbul’u, Şam’ı, Kobani’yi, Bağdat’ı hedef alıyorsa Londra ve New York’u asla hedef almamaktalar.

Peki siyahlar neden öfkeli? Hispanikler ve Kızılderililerin ve Asyalıların ABD içindeki konumu nedir?
ABD içinde Hispaniklerin(Latin Kökenlilerin) nüfusu gittikçe artmakta ve şu an yeni göçlerle ve doğumlarla Hispanikler daha da artmakta. ABD içinde beyaz Avrupa kökenliler gittikçe azınlık durumuna düşmeye başladı. ABD’nin geleceğinde sadece siyahi bir başkan yok, iç savaş riskleriyle beraber bu riskin minizmize edilmesi için İspanyolca konuşan Flarida’lı veya New Meksikolu bir Hispanik bir sonraki başkan olması kuvvetle muhtemel. Şu anda Donald Trump Başkan olursa ABD de iç savaş kesin diyebiliriz, ama Hillary Clinton başkan olursa İç Savaş yavaş ve daha az şiddetsiz olabilir. Ancak Hispanik bir liderin ABD’yi adaletle yönetmesi çok daha akıllıca olurdu. ABD’de üst akıl gerçekten akıllıysa Hillary yerine soyadı Gomez olan Demokrat bir lideri Başkanlığa taşımalı aksi taktirde adil hispanik bir başkan ABD’de yönetici olmazsa ABD’yi er yada geç büyük sıkıntılar beklemektedir. Zira Güneyli rahat durmayan faşist polisler Siyahları daha fazla kızdıracaktır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.