www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

20 Temmuz 2016 Çarşamba

NEDEN FETO DARBECİLERİ CUMHURBAŞKANINA SUİKAST YAPMADI? NEDEN YARGILAMAK İSTEDİLER?

HER ŞEY TİYATRO DİYENLERİN BUNU OKUYUNCA BEYNİ YANIYOR
Daha önce odasına gelmişler ve şöyle demişlerdi;

-Bak Tayyip. Sana seçenekler veriyoruz. Ya istifa edersin ve bizden çaldığın 800 milyar dolarada eyvallah gidersin ve rahat bir hayat yaşarsın.
Ya da seni yargılarız. Kurup desteklediğimiz İŞİD’i de sana ihale ederiz Lahey’de yargılanır kendini yeniden seni çıkarttığımız İngiltere’de bir hapiste bulursun.
Dediler ve gittiler.
Ancak adamları hiç boş durmadı.
Bu söyleme alışmıştı Britanya. Vatanı sattı dediği Vahidüddin tek bir elmas almadan gittiği halde söylettirdi bunu. Vahidüddin hırsızdı haindi(!).
İngilizlerin elinden 800 milyar doları alan Tayyip’i hırsız yapmıştı Londra. Bunu himmetleri zimmetlerine geçiren Ciamaat ve basını aracılığı ile yapmıştı.
Her seferinde aynı oyunu oynayan Tiyatronun alasını yazan Londra’dır ve Shakespeare oradan çıktı. Sağcılar tiyatrodan bir şey anlamaz. Onu Seyhpir zanneder. Şu an Feto ve Darbe başarısızlığına üzülen kesimler “bu darbe RTE’nin başkan olabilmek için tezgahladığı unsurdur “ dediler. “F16 neden İndirmedi RTE’nin uçağını? Madem Yaveri Fetocu neden öldürmediler?” dediler diyorlar diyecekler.
Gelelim cevaplara…
1-    RTE’yi öldürmediler çünkü o kadar kibirli ve kendilerinden eminlerdiki biz RTE’yi mahkemeye çıkaracağız ve onu halkın ve dünyanın gözü önünde başta aslında NATO'nun kurduğu İŞİD vb çeşitli suçlardan suçlayarak Menderes gibi aşağılayarak yargılayacak ve hapse atacağız diye düşündüler. Yoksa Fetocu Yaveri, havadaki ateşleme yapamayan F16 çarpışma yapar kendini feda ederdi. Amaç tamamen yargılama amacıydı.
2-    Peki neden yargılamayı uygun görmekte ısrar ettiler? Çünkü her şey hukuksal gibi görünecek ve CNN ve BBC “RTE gayet adil bir şekilde yargılandı” imajı verilerek darbeyle gelecek Başbakan Akşener’e imaj pompalanması yapılacaktı. Darbelerin ruhunda vardır bu "Yalandan Mahkeme kur uyduruk deliller sun ve kendini otorite ve güç olarak göster ve halka sesini kes RTE bitti mesajı ver" tıpkı öncekiler gibi. Mahkemesiz Darbe bu yüzden olmuyor. Halkımızın anlamadığı konu bu.

Bundan sonra neler olabilir?

1-    Tutuklanan ve devlet içine sızan tüm FETOcular tek tek tespit edildiği için görev bıraktırılarak tutuklanacak. Bunlar TV ekranlarında birbirlerine attıkları whatssapp yazılarından da anlaştıkları gibi Darbeye karşı olduklarını belirtecekler. Zaten çoğu 16 Temmuzdan itibaren yayınladıkları Facebook sosyal medya hesaplarıyla Devlet yanlısı görünmeye çalışacaklar ve tutuklandıklarındada bunları kanıt olarak sunacaklar eğer mahkeme bunları kabul etmezse devletin mahkemelerini suçlamaya devam edecekler.

2-    NATO koordineli FETO, İŞİD, PKK ortak olarak eylemlerine devam ederek Türkiye’de ellerinden geldiği kadar bombalama ve terör olayı gerçekleştirecekler.

3-    Devlet kademelerinden bir çok FETOcunun iş bıraktırılmasıyla bu kadrolara ülkesini düşünen fetocular gibi aklını FG ye veren ve hainlik yapmayacak Ülkücü, Kemalist, Muhafazakar insanlar yerleştirilecek.

Türkiye eğer Fetullah Gülen’i iade etmezlerse Nato ve AB’den daha fazla uzaklaşacak.

5-    Rusya ile olan ilişkiler kesinlikle eskisinden çok daha güçlü olacak. Rusya kendisinin boğazını sıkan AB ve NATO’nun çemberini de Türkiye ile aşacak.

6-    Rus Türk ilişkilerinin düzelmesinin ardından sıra Orta Asya ülkelerinde devlet kademesine sızan Fetullah Gülen Terör örgütüne de gelecek. Nazarbayev bu konuyu vefa gereği retetsede Putin’in ve Türkiye’nin baskılarına boyun eğecektir.

7-    Orta Asya’da ve tüm dünyadaki FETO okullardan mezun olanların Türkiyede ki okullarda okumaları engellenebilir.

8-    Erdoğan’ın Britanyanın elinden kurtardığı ve bu yüzden Londranın sinirlenip RTE’ye hırsız yaftasını FETO ve basını aracılığı ile yapıştırdığı o para FETO kumpasları yüzünden erimekte. Bela def edilirse Türkiye çok daha hızlı yol açacak…

9-    Bundan sonra darbe değil direk RTE’ye suikast hazırlığı yapacaklardır. Bu yüzden RTE ye suikast düzenleseler bile kesinlikle RTE yerine bunlarla mücadele edecek en az 4 adamı ardı ardına belirlemelidir ki mücadele devam edebilsin.

BAZILARINA GÖRE BUNLAR YALAN. BAZILARINA GÖRE MUHSİNİ RTE ÖLDÜRDÜ (PARTİSİ FETONUN OLSUN DİYE). BAZILARINA GÖRE BUNLAR OYUN (RTE KENDİSİNE KUMPAS KURUYOR BAŞKAN OLMAK İÇİN).

Unuttukları bir şey var.
Bu halk salak değil. Sandıkları gibi koyun değil.
Köprüden geçerken o subayların kibirli suratlarını görüp elleri ayakları sinirden titreyen insanlarla konuştum.

Dua etsinler RTE sokağa çıkın dedi sadece, eğer sokağa çıkın ve elinizden geleni sonuna kadar yapın deseydi çok insan ölürdü ama ortada tek bir darbeci ve yandaşı kalmazdı hepsi öldürüldü...

RTE korksa ve kendisini düşünse çoktan Londra'ya karşı beyaz bayrak sallardı. O korkmuyor.
Halkta korkmuyor...

1071 den beri bize rahat vermeyecekleri belliydi. Malazgitte PKK'nın şehit ettiği o Subay dan dolayı bu halk aldı mesajını NATO...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.