www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

16 Temmuz 2016 Cumartesi

BRİTANYA (FETÖ’NÜN) DARBE GİRİŞİMİ; BRİTANYA İLE ADI KONULMAMIŞ ÇANAKKALE SAVAŞI’NİN 2. Perdesi


Yaşım 47 olduğu için hayatımda bol bol darbeci ve muhtıracı girişim gördüm. Marmaris’teydim. Dün akşam “Ankara’da jetler meclis üzerinde alçak uçuş yapmakta diye duydum”. Bu sadece darbelerde halkı korkutmak için olabilirdi. Marmaris’te RTE’da vardı. Uzun süredir hastaydı acaba hastalığı artınca Paralel Çete TSK içindeki unsurları harekete mi geçirmişti? Yoksa öldü mü diye düşündüm. Çok kötü haberler gelmekteydi. Sokağa çıkma yasağı başlamasına 1 saat vardı. Yurt dışından Hollanda ve Bosnadan telefonlar gelmekteydi ve başka ülkelerdende sosyal medya üzerinden ne olmakta diyen sormaktaydı. Kendi halkımız hatta oğlumda şaşkın beni  soru yağmuruna tutmuşlardı.

Aslında ben bu darbeyi Haziran’da bekliyordum çünkü Paralel çetenin Haziranda darbe yapabileceğinin haberlerini almıştım. Ancak Ramazan’a denk geldiği için ramazanda halkın kan dökülmesini hoş karşılamayacağını bildikleri için Bayramdan sonra ki resmi yerler kapalı olacağını bildiklerinden Cuma’yı her darbe gibi seçmişlerdi.

Yazarlar cesur olmalıydı. Bir çok olumsuz haberler geliyordu. Halk sinmelimiydi? Ben de korkmalı mıydım?Hayır. Korksak bile cesurca mücadelemizi yapmalıydık. Türkiye’nin Paralel üzerinden Britanya saldırısıdır bu. Amerikan maşalarının kullanıldığı darbe.

Paralel aleyhine bir çok yazı yazdığım için cesur yürümeliydim. Artık gelen haberlere karşı yapılacak tek şey sessiz sokaklarda tek başına da olsa yürümekti. Marmariste ilk haberlerde ekmeği fazla alanlar, benzin almaya gidenler, bankalarından paraları çekenler evet en zoruma giden bu kaçan insanlardı. Ülkesinin geleceğini değilde zıkkımlanmayı ve sıvışmayı düşünenler.

Ancak güzel bir haber geldi. Bahçeli’nin Darbeye karşı duruşunun haberini aldım. Bu beni umutlandırdı. Düşünce olarak Sosyal Demokrat olmam dolayısyla ülkücülüğü asla tasvip etmiyordum. Ancak Ülkücüler hemen organize oldular. Tüm ülkücüler Marmariste sokağa çıktı ve toplu yürüyüşe geçti. RTE ve birazdan başlayacak kaldığı yer olan Turban Yazıcı bizden sadece 2 km uzaktaydı. Yürüuüşe geçti konvoy. Çok kalabalıktı. Bir sürpriz oldu. AK Particilerde karşı taraftan geliyordu. İki gurup birleşti ve ilk defa bir elini Rabia işareti diğer elini ülkücü işareti yapan insanları görünce Türklük ve İslami söylem öne çıkmıştı. Ben sol yumruğumu kaldıran ve emperyalizme karşı o grup içindeki az sayıdaki sosyal demokrat olup Ak Partiyi destekleyen biriydim. Bu RTE ve Fetö işi olmaktan çıkmıştı zaten. Bu Türkiye Cumhuriyeti ve Britanya arasında adı konulmamış Çanakkale Rövanşıdır.

Daha önce Menderes, Özal, Erbakan’da halk seçtiklerine sahip çıkamamıştı. Peki şimdi ne değişti de darbeciler başarısız oldu?

1-Orgeneral Hulusi Akar ve birçok orgeneral Darbeye karşıydı.
2-AK Parti %50 oy sahibiydi ama oy sahibi düşükte olsa ülkesi için ölmeye hazır en az %50 AK Partiliden daha etkili kitle MHP’nin yöneticisi tarafından aktive edildi ve sokağa döküldü. RTE için değil Cumhurbaşkanlığı makamı için,  TSK’nın Ülkenin şerefi için sokaklardaydı ülkücüler. Bu neden Meral Akşener’e Paralelcilerin oynadıklarını düşünmeliyiz.
3-Soruları çalıp komutan oldukları için niteliksiz ve tek niteliği Paralel olmak olan beceriksiz ve algoritmik düşünemeyen aklı alınmış uzaktan kumandalı robot olan Paralelci Subayların başarması mümkün değildi.
4-Halk sosyal medya üzerinden birbiriyle dayanıştı ve herkes birbirine destek olup organize oldu. Bu halkın darbecilere attığı en iyi tokat oldu. TRT’yi ele geçirerek darbe yapabileceğine inanan paralel robotlar yanıldı.
5-Bu darbenin başarısız olacağını biliyordu Britanya, Paralelleri kullanarak Türkiye’nin elinde bulunan döviz rezervlerini eritmek asıl amaçtır bu şekilde Türkiye’nin Britanya’dan koparttığı 800 Milyar doların öcünü almaktadır. Britanya’da yaşayan Türkler paralarını Ziraat Bankasına yatırmalıdır. Diğer Müslümanlarda Britanya Bankalarından paralarını çekip Türk Bankalarına yatırmalıdır.

Bu olaydan sonra ne olacak?

1-Sadece Emniyet, TSK ve Adalet içinde değil. Tüm bürokrasi içindeki paralel çete mensuplarına büyük bir operasyon yapılacak.
2-Şimdiye kadar eş dost akraba diye Devlete bildirilmeyen Paralel çete mensuplarını halk daha fazla devlete bildirecek. Bildirmelidirler de.
3-Britanya’nın Türkiye Cumhuriyetine karşı kullanabileceği Paralel kalmayacaktır.
4-Britanya İŞİD ve PKK üzerinden saldırılarına devam edecektir.
5-Sövene dilsiz dövene elsiz olmalıyız diyen ve kendi mensuplarını Müslümanların en temel hak aramasından geri tutan FETÖ’ye olan nefret çok daha büyük ve çığ gibi büyüyecektir. Örgüt içinden de uzaklaşmalar başlayacaktır.
6-Halkın Ordusuna olan sevgisi daha da artacak. Darbecilere olan nefreti artacak…

Evet, bazı vatandaşlarımız ve polislerimiz şehit oldu. Allah rahmet eylesin.
Ancak unutulmamalı ki 1071 den beri bu topraklarda bizi rahat yaşatmayacağına ant içmiş bir Britanya var. Halkımız bunu not etmeli. Çünkü biz Anadolu ve Trakyada dünyanın en özel en güzel ülkesinde yaşamanın bedeli bu.

Rabbim düşmanlara fırsat vermesin…

Halkımız seçtiklerine, cumhuriyete, başkanına, bayrağına ve atadıklarına sahip çıkmalı.

Cesurca….

Hep bu şekilde…




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.